header
dutch       english
Coaching

Een ieder streeft naar het vinden van de juiste balans tussen persoonlijke en zakelijke doelen, succes en uiteraard om simpelweg gelukkig te zijn. Je wilt met eerbied en respect worden behandeld en zelf wil je dat ook door hier altijd naar te handelen en niet in alleen uitzonderlijke gevallen. Je wilt tevreden zijn na iedere opdracht en al jouw ervaring inzetten en het waarderen van jouw ervaring. Bepaal jouw doelstellingen en ga ervoor, wees een doener en geef nooit op! De consultants van ireflect richten zich op het aanleren van het kunnen optimaliseren van prestaties voor individuen en de organisatie. Om continu te reflecteren op jouw persoonlijke prestaties, jouw toekomst en jouw carriere.

Waarom?

Bekijk jij anderen en bewonder jij hun gedrevenheid, focus en doelgerichtheid? Vraag je jezelf af hoe het komt dat zij zo zelfverzekerd zijn, georganiseerd en in control zijn? Hoe zij altijd de juiste dingen doen op het juiste moment en op de juiste wijze?. Jammer genoeg, is dit  heel normaal dat je dit denkt. Veel mensen ervaren hetzelfde! Ze lopen over in het werk, zijn ongeorganiseerd, gestressed en niet in control met betrekking tot hun leven. Ze weten dat het anders kan. Als ze alleen maar eens wisten hoe!

Wat?

Persoonlijke coaching/coaching in: - doelgericht werken en presteren - communicatie - beinvloedingsvaardigheden - assertiviteit - diversiteit - systematisch verbetermethode

Hoe?

Leren om succesvol te zijn is leuk! Wij begeleiden u stapsgewijs door het programma zodat u leert om controle te krijgen en zich in voorwaartse richting beweegt om succes te bereiken. Wij verzorgen dat de programma's op maat worden toegepast in uw specifieke organisatie.

Na ons traject nemen wij geen volledige afstand. Telefonisch of e-mail contact is altijd mogelijk tot dat je het onder de knie hebt. We zijn net als jij enorm geinteresseerd in jouw vooruitgang.

 voor jezelf                                                                voor jouw team                                                          voor jouw organisatie